Daniel CHIVA, Uzina Bucuresti

Dan Chiva USC avansati

Stiam ca ma va astepta o experienta unica … Drumul spre Timisoara, concursul in sine si inapoi acasa … Emotiile cresteau proportional cu cat ma apropiam mai mult de Timisoara. Ajuns acolo am simtit ca nu conteaza cine esti, ce faci, cu ce te ocupi … Singurul lucru care a contat a fost ca am facut parte din comunitate, o comunitate plina de oameni care iubesc sportul , sanatatea si nu in ultimul rand CROSSFIT-ul!!!

Ca experienta nu pot spune decat ca stiam ca va fi greu, stiam ca sunt altii mult mai buni ca mine , dar acesta era singura sansa sa pot vedea cam pe unde ma situez. Inainte sa inceapa concursul emotiile nu imi dadeau pace, dar stiam ca trebuie sa dau totul! Am reusit sa imi depasesc limitele si asta m-a facut sa-mi doresc sa particip la cat mai multe concursuri de acest gen!

Timisoara, organizatorii, arbitrii, stuff-ul, participant, publicul, incurajarile, perseverenta, profesionalismul, ambitia si devotamentul sunt doar cateva cuvinte care sa descrie ce s-a intamplat acolo.
Multumesc comunitatii UZINA din care fac parte si multumesc Smartfit pentru ceea ce ai realizat la tine acasa. Comunitatea Crossfit incepe sa ia amploare si asta imi place cel mai mult.

cu drag,
Daniel CHIVA_Uzina Bucuresti
participant la categoria avansati, USC – editia 2